Φιλτροθήκη Μονή 10″ FHPR-HP1 1″ Aqua Filter
Φιλτροθήκη Μονή 10″ FHPR-HP1 1″ Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 10″ FHPR-HP1 1″ Aqua Filter

16,13 €

FHPR-HP1

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Πρόκειται για κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι, η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).

Η μεγάλη διατομή των φίλτρων (1/2″ εως 1″) ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία.

Διαθέτει κλειδί σύσφιξης και βάση επίτοιχης ανάρτησης. Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και με φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού με την τοποθέτηση να γίνετε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας και συνήθως επιλέγονται φίλτρα πολυπροπυλενίου, για την τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή της βρύσης επιλέγονται φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στις σωλήνωση του νερού ύδρευσης της οικίας σας και καλό θα ήταν για την εγκατάστασή τους να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους αλλαγή φίλτρων, καθαρισμός, λίπανση είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η φθορά της φιλτροθήκης και η πτώση της πίεσης του νερού στην οικία σας.


FHPR1-HP1
198 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
NSF, IWA, WATER QUALITY
Κατηγορία Πιστοποίησης
standard
Χώρα Κατασκευής
EU
Διαστάσεις Σύνδεσης Εισόδου-Εξόδου
1''-1''
Θερμοκρασία Λειτουργίας
5....40 °C
Βάρος
2 kg
Διαστάσεις (Ύψος-Μήκος-Πλάτος) mm
315 X 115 X 115 mm

No customer reviews for the moment.

16 other products in the same category:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας