Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter
Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter

14,52 €

FHPR5-X-WB

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Φιλτροθήκη Μονή 5″ FHPR5-X-WB Aqua Filter

Πρόκειται για κάνιστρο 5″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι, η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).

Η μεγάλη διατομή των φίλτρων 1/2″ ευνοεί τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή του σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή του σχεδόν σε κάθε οικία.

Διαθέτει κλειδί σύσφιξης και βάση επίτοιχης ανάρτησηςΣυνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και με φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού με την τοποθέτηση να γίνετε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 5″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας και συνήθως επιλέγονται φίλτρα πολυπροπυλενίου, για την τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή της βρύσης επιλέγονται φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στις σωλήνωση του νερού ύδρευσης της οικίας σας και καλό θα ήταν για την εγκατάστασή τους να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους αλλαγή φίλτρων, καθαρισμός, λίπανση είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η φθορά της φιλτροθήκης και η πτώση της πίεσης του νερού στην οικία σας.


FHPR5-X-WB
99 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
NSF, IWA, WATER QUALITY
Κατηγορία Πιστοποίησης
standard
Χώρα Κατασκευής
EU
Διαστάσεις Σύνδεσης Εισόδου-Εξόδου
1/2"
Βάρος
2 kg
Διαστάσεις (Ύψος-Μήκος-Πλάτος) mm
200 X 120 X 100 mm

No customer reviews for the moment.

16 other products in the same category:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας