Φιλτροθήκη Μονή 10" APSUC 12C BRASS BSP 1/2''

16,13 €

Φιλτοθήκη APSUC 12C BRASS

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Φιλτοθήκη APSUC 12C BRASS κάτω πάγκου υψηλής πίεσης (10 bar) της Αqua Pure με παροχή 1/2" Διάφανο.

Φιλτροθήκη APSUC 12C BRASS, πρόκειται για κάνιστρο 10" που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή για την απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ σε σειρά στην κρύα παροχή.

Η διατομή των φίλτρων 1/2" ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία.

Διαθέτει κλειδί σύσφιξης και βάση επιτοίχιας ανάρτησης.

Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου. Επίσης φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10". Τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας, τοποθετούνται και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στην κεντρική σωλήνωση νερού ύδρευσης της οικίας σας. Για την εγκατάστασή τους θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η πτώση της πίεσης νερού στην οικία σας.


APSUC 12C BRASS
3000 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

16 other products in the same category:

Filter Housing 10″ FHPR-HP1 1/2

€20.00

Φιλτοθήκη κάτω πάγκου υψηλής πίεσης (10 bar) της ΑQUA-FILTER με παροχή 1/2″ 10” in-line set: filter housing, with pressure relief valve and transparent sump, NSF and WRAS approved, mounting bracket with screws, wrench, cartridge, bacteriostatic filter centralizing ring.

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας