Πακέτο Φίλτρων Matrikx PB1 3 Τεμάχια
Πακέτο Φίλτρων Matrikx PB1 3 Τεμάχια

Πακέτο Φίλτρων Matrikx PB1 3 Τεμάχια

56,45 €

Σετ τριών τεμαχίων Matrikx PB1

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα


ο σετ περιέχει 3 τεμάχια
Matrikx Pb 1. Άμεσα αποτελεσματικό φίλτρο Αφαίρεσης Μολύβδου, Κυστών, Γεύσης Χλωρίου και Οσμών από το νερό.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απαιτήσεις επιδόσεων βασίζονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που περιλαμβάνει ένα φίλτρο, δοχείο και σύνδεση με μια πηγή νερού υπό πίεση. Αυτό το φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κατάλληλο σύστημα, και λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συστήματος, προκειμένου να παραδώσει την αξιολογούμενη απόδοση. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε επιχειρησιακά, τη συντήρηση, και να ακολουθείτε τις απαιτήσεις αντικατάστασης του φίλτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες για κάθε εφαρμογή, έτσι ώστε το φίλτρο και το σύστημα να λειτουργούν σωστά. Διαβάστε το Δελτίο Δεδομένων απόδοσης του κατασκευαστή που συνοδεύει το σύστημα και να αλλάζετε το φίλτρο όπως προτείνεται. Οι προσμείξεις ή άλλες ουσίες που αφαιρούνται ή μειώνονται από αυτό το φίλτρο νερού δεν είναι κατ ‘ανάγκη σε νερό όλων των χρηστών.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 

Τα φίλτρα MATRIKX® δεν πρέπει να αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο ή να αποστειρώνονται με ατμό. Χρησιμοποιείστε το φίλτρο ενεργού άνθρακα MATRIKX® Pb1® μόνο με μικροβιολογικά ασφαλές και επαρκές απολυμασμένο νερό, δεδομένου ότι δεν έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει ή να αφαιρεί βακτήρια και ιούς. Πραγματικά αποτελέσματα που λαμβάνονται θα ποικίλουν ανάλογα με διάφορους συνδυασμούς των οργανικών προσμείξεων, διαφορές στο pH ή άλλες συνθήκες που συναντώνται στην πραγματική χρήση. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ βασίζονται σε δεδομένα που πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστα. Προσφέρονται για αξιολόγηση και εξακρίβωση, αλλά δεν πρέπει να θεωρούνται εγγύηση οποιουδήποτε είδους. 

Τα φίλτρα MATRIKX® είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν στα περισσότερα οικιακά, επαγγελματικά και βιομηχανικά δοχεία συστημάτων. Αυτό το φίλτρο πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κατάλληλο δοχείο και να ξεπλυθεί τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την χρήση. 

Χαρακτηριστικά 

Αφαιρεί: Άσχημη Γεύση, Θολότητα, Κακή Οσμή Κύστες, Μόλυβδο, Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOCs), Σκουριά, Στερεά Σωματίδια, Χλώριο

Διάρκεια Ζωής Φίλτρου: 10 με 12 μήνες

Ελάχιστη Θερμοκρασία Νερού: 4.4°C

Ελάχιστη Πίεση Νερού Εισόδου: 0.69bar

Κατασκευαστής: KX Technologies

Μέγεθος Πόρων: 0.5μmΜέγεθος Φίλτρου (ίντσες): 10″

Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 51.67°C

Μέγιστη Πίεση Νερού Εισόδου: 17.24bar

Μέγιστο Ποσό Φίλτρανσης: ~10000L

Μέσα Κατασκευής Φίλτρου: Συμπαγής Ενεργός Άνθρακας

Ρυθμός Ροής: 2.84L/λεπτό

Πιστοποιητικά:

 

NSF Standard 42

Water Quality Association (WQA) με βάση το NSF Standard 42

KX Tehcnologies (MATRIKX®) με βάση το NSF Standard 42


No customer reviews for the moment.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας