Αφυγραντήρας Puredry PD 08L Design Low Energy

47,58 €

Puredry PD 08L Design

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Αφυγραντήρας Puredry PD 08L Design Low Energy

Ο μικρός Οικιακός Αφυγραντήρας 2 σε 1 είναι ο καλύτερος αφυγραντήρα 0,8 λίτρων που έχουμε πουλήσει ποτέ και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βάλει το όνομά μας σε αυτόν.

Κατάλληλος για υπνοδωμάτια και μικρές κατοικίες έως 12 τ.μ.

Ο αφυγραντήρας Puredry PD 08L κάνει χρήση της τεχνολογίας Peltier (Θερμοηλεκτρικό) προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαφανίσει τη συμπύκνωση από τα παράθυρα σας και να βοηθήσει στο στέγνωμα των ρούχων. Η θερμοκρασία λειτουργίας θα πρέπει ιδανικά να είναι πάνω από 15°C.

Είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος μικρός αφυγραντήρας δωματίου με έναν ειδικά σχεδιασμένο εύχρηστο πίνακα ελέγχου αφής (Touch).

Διαθέτη χρονοδιακόπτη 1-24 ώρες, και θερμόμετρο με ψηφιακή απεικόνιση.

Η ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και φωτοκατάλυση με λάμπα UV, τον καθιστά τον ποιο κορυφαίο τεχνολογικά αφυγραντήρα/καθαριστή στον κόσμο στην κατηγορία του.

O Αφυγραντήρας Puredry PD 08L διαθέτει ψηφιακή απεικόνιση της υγρασίας σε πραγματικό χρόνο, η λειτουργία του είναι On-Off με διακόπτη αφής(δεν διαθέτει επιλογή επιθυμητής υγρασίας). Όταν ξεκινά η λειτουργία αφύγρανσης συγχρόνως ενεργοποιείτε ο ιονιστής και η λάμπα UV. Η περίσσεια υγρασία του αέρα οδηγείτε από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα σε μία κρύα ψήκτρα η οποία αναγκάζει την υπερβολική υγρασία να συμπυκνωθεί. Ο αέρας στη συνέχεια διοχετεύεται πίσω στο χώρο ξηρότερος και καθαρότερος. Το νερό συλλέγεται εντός του αφυγραντήρα στο δοχείο συλλογής 2,4 λίτρων, όπου όταν είναι πλήρης ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και ειδοποιεί με ηχητικό σήμα, θα πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού και να το τοποθετήσετε ξανά στην θέση του για να επαναλειτουργήσει ο αφυγραντήρας, το νερό είναι απιονισμένο και ιδανικό για τα ηλεκτρικά σίδερα.

Ο Puredry PD 08L έχει αθόρυβη λειτουργία μόλις 30db, ο συμπαγής σχεδιασμός του τον καθιστά ιδανικό για υπνοδωμάτια, μεγάλες ντουλάπες, βεστιάρια, γκαρσονιέρες, δωμάτια ξενοδοχείων.

Προστατευθείτε από την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υπερβολική υγρασία με τον Puredry PD 08L.


PD 08L
2566 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Θερμοκρασία Λειτουργίας
5....38 °C
Βάρος
2.30 kg
Τεχνολογία Αφύγρανσης
Peltier
Απόδοση Αφύγρανσης
0,8 Λίτρα ανά Ημέρα
Ένδειξη Θερμοκρασίας
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι 1-24 ώρες
Ηλεκτρονικά Συστήματα Ελέγχου
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φωτοκατάλυση Λάμπα UV
Ναι
Στάθμη θορύβου
≤ 30dB
Τροφοδοσία
230V 50Hz
Κατανάλωση Ρεύματος
62W
Δεξαμενή
Ναι
Διαστάσεις (Ύψος-Μήκος-Πλάτος) mm
370 x 246 x 135

No customer reviews for the moment.

Σχετικά προϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας