• Μειωμένη τιμή

Αφυγραντήρας Ντουλάπας Puredry Mini-D Επαναφορτιζόμενος

20,16 €
14,16 € -6,00 €

Puredry Mini-D (χωρίς μπαταρίες)

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Επαναφορτιζόμενος μίνι αφυγραντήρας Puredry Mini-D (χωρίς μπαταρίες)

Ο Puredry Mini-D είναι μια μικρή κασέτα γεμάτη μπαλάκια διοξειδίου του πυριτίου, είναι το υλικό που βρίσκεται συχνά σε μικρά άσπρα σακουλάκια με προϊόντα όπως παπούτσια και τσάντες. Διοξείδιο του πυριτίου χρησιμοποιείται επειδή είναι ένας φυσικός απορροφητής υγρασίας και δεν απαιτεί ενέργεια (τάση) για να λειτουργήσει. Τοποθετήστε την κασέτα μέσα στο χώρο που θέλετε να διατηρήσετε στεγνό και θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, αφαιρώντας την υγρασία από τον χώρο και εγκλωβίζοντας την. Όταν έχει απορροφήσει όλη η υγρασία που μπορεί, τα μπαλάκια στην οθόνη στο επάνω μέρος της μονάδας θα αλλάξουν χρώμα από πορτοκαλί σε πράσινο.

Θα πρέπει να απομακρύνετε την συσκευή και να τη τοποθετήσετε σε αεριζόμενο χώρο αφού πρώτα την συνδέσετε στην πρίζα χρησιμοποιώντας το καλώδιο τροφοδοσίας που παρέχεται στη συσκευασία. Αυτό ενεργοποιεί μια θερμαντική αντίσταση στο κέντρο της κασέτας που θερμαίνει το πυριτικό πήγμα (μπαλάκια) και απελευθερώνει την υγρασία που είχε εγκλωβίσει, έτσι αναζωογονείτε το πήκτωμα, τα μπαλάκια στην οθόνη αλλάζουν χρώμα και γίνονται πάλι πορτοκαλί, έτσι είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί χιλιάδες φορές.

Ο Puredry Mini-D είναι ένας μικρός επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας που έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους. Για παράδειγμα, μια εντοιχισμένη ντουλάπα σε ένα βορεινό τοίχο που αντιμετωπίζει σχεδόν πάντα προβλήματα υγρασίας, με συνέπεια να δημιουργείτε μούχλα και δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Δεδομένου ότι οι πόρτες της ντουλάπας είναι κλειστές ένας συμβατικός αφυγραντήρας δεν μπορεί βοηθήσει, διότι δεν υπάρχει ανταλλαγή αέρα ανάμεσα στο εσωτερικό της ντουλάπας και το υπνοδωμάτιο. Με την τοποθέτηση ενός αφυγραντήρα Mini-D στην ντουλάπα ο χώρος γύρω από τα ρούχα θα στεγνώσει και θα εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας. Η πρότασή μας είναι ένα Mini-D για μία ντουλάπα και δύο για μια διπλή ντουλάπα. Όλα τα Mini-Ds παρέχονται με φις Ευρωπαϊκό ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας και να το χρησιμοποιήσετε στο τροχόσπιτο ή το σπίτι σας για διακοπές.

Οι μίνι επαναφορτιζόμενοι αφυγραντήρες υπάρχουν στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη Puredry Hellas είμαστε περήφανοι γιατί πρώτοι χρησιμοποιήσαμε την 100% ασφαλή αλλαγή χρώματος από πορτοκάλι σε πράσινο. Άλλα μοντέλα χρησιμοποιούν χρώμα ροζ σε μπλε στα οποία γίνεται προσθήκη χλωριούχου κοβαλτίου στο πήκτωμα διοξειδίου του πυριτίου. Δυστυχώς, το χλωριούχο κοβάλτιο είναι μια καρκινογόνος ουσία που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο και πολύ τοξική για τους υδρόβιους οργανισμούς και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον όταν απορρίπτονται. Σας συνιστούμε να μην αγοράσετε οποιαδήποτε μονάδα που χρησιμοποιεί το ροζ σε μπλε αλλαγή χρώματος διότι τώρα μπορείτε να κάνετε την σωστή και 100% ασφαλή επιλογή.


PD MINI-D
1922 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Βάρος
730 g
Τεχνολογία Αφύγρανσης
Peltier
Απόδοση Αφύγρανσης
0,350 Λίτρα
Στάθμη θορύβου
Μηδενική
Τροφοδοσία
230V 50Hz
Διαστάσεις (Ύψος-Μήκος-Πλάτος) mm
190 x 125 x 55

No customer reviews for the moment.

Σχετικά προϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας