ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ARGO ZEUS

1.039,52 €

Ένα ποδηλατικό kayak, με σύστημα πεντάλ της Argo kayak, ιδανικό για τους λάτρεις του ψαρέματος.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το επαγγελματικό ποδηλατικό καγιάκ ψαρέματος ενός ατόμου, με εργονομική και υδροδυναμική σχεδίαση από την Argo Kayak, έχει δικό του σύστημα πεντάλ και Rudder, είναι αβύθιστο και παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις στην σταθερότητα, την ταχύτητα, την άνεση και την χρηστικότητά του στο ψάρεμα.

Με διαστάσεις 396 x 84,3 x 39,9 cm και βάρος λιγότερο από 50 κιλά, είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistant) και στις περιβαλλοντικές συνθήκες, τις οποίες πιθανόν να εκτεθεί. Το σκάφος είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και το πλαίσιο του καθίσματος, που διαθέτει, από αλουμίνιο.

Το Zeus διακρίνεται για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει όπως 2 καλύμματα για την καταπακτή, μία ειδικά σχεδιασμένη θέση για την αποθήκευση των κουπιών, τάπες εξαερισμού, πλευρικές, εμπρόσθιες και οπίσθιες λαβές που διευκολύνουν την μεταφορά του, υποδοχές για ράβδους στήριξης και έναν ιδιαίτερα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με καλώδιο bungee για τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τον εξοπλισμό σας.

Είναι διαθέσιμο σε ένα κλασσικό συνδυασμό χρωμάτων μαύρου / γκρι / λευκού και έχει μεγάλη αντοχή, όσον αφορά το φορτίο που κουβαλά, καθώς φτάνει τα 250 κιλά. Το όνομά του, Zeus, δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς διασχίζει με απόλυτη ευκολία τα νερά της θάλασσας ή του ποταμού, στα οποία επιθυμείτε να περάσετε ατελείωτες ώρες ψαρεύοντας και ψυχαγωγώντας την ψυχή σας!


Argo-Zeus
100 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας