ΚΑΓΙΑΚ ARGO POSEIDON SOT 2+1 ΑΤΟΜΩΝ FULL ΠΡΑΣΙΝΟ

450,81 €

Ένα kayak 2-3 ατόμων από την Argo Kayak, ιδανικό για τις περιπετειώδεις αποδράσεις στην ύπαιθρο!

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ένα οικογενειακό καγιάκ 2-3 ατόμων της Argo Kayak, με γνωρίσματα όπως ικανοποιητική ταχύτητα, εξαιρετική σταθερότητα και άριστη πλευστότητα σε ποταμό ή θάλασσα. Το Poseidon, είναι ένα αβύθιστο σκάφος, κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και ιδιαιτέρως ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistant) αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Ανήκει στα μοντέλα των Sit On Top kayak και είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: πράσινο-λευκό-μαύρο και πορτοκαλί-λευκό-μαύρο.

Το μοντέλο διαθέτει 2 περιστρεφόμενες θύρες των 20 cm (8") που χρησιμεύουν στην ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, καλώδιο bungee, τάπα αποστράγγισης και αρκετές εξαερισμού, κουπιά τύπου D, 4 υποδοχές ράβδων στήριξης, μορφοποιημένες λαβές στην πλώρη και την πρύμνη και 2 πλευρικές πλαστικές λαβές που διευκολύνουν την μεταφορά του καγιάκ, στις οποίες μπορούν να αποθηκευτούν τα κουπιά.

Οι διαστάσεις του είναι 371,8 x 88,8 x 45,1 cm και το βάρος του φτάνει περίπου τα 33 kg. Το Poseidon, με αντοχή μέγιστου φορτίου τα 250 kg, αποτελεί μια φανταστική επιλογή για τις οικογένειες που αγαπούν την περιπέτεια, την διασκέδαση και τις εξορμήσεις στη φύση!


Argo-Poseidon-Sot-GR
100 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

3 other products in the same category:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας