ΚΑΓΙΑΚ ARGO POSEIDON SOT 2+1 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟ

370,16 €

Ένα άνετο kayak 2-3 ατόμων από την Argo Kayak, ιδανικό για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή τους φίλους σας!

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Poseidon είναι ένα αρκετά γρήγορο οικογενειακό καγιάκ της Argo Kayak, το οποίο είναι αβύθιστο, εξαιρετικά σταθερό, άνετο και ιδανικό για χρήση στο ψάρεμα. Έχει ιδιαίτερα καλή πλεύση είτε επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε στη θάλασσα είτε στο ποτάμι. Ανήκει στην κατηγορία των Sit On Top μοντέλων καγιάκ και διατίθεται σε δύο φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς πράσινο-λευκό-μαύρο και πορτοκαλί-λευκό-μαύρο.

Με κατασκευή από πλαστικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) ενισχυμένο με τα κατάλληλα υλικά ώστε να εξασφαλίζει αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistant) και στις καιρικές συνθήκες τις οποίες εκτίθεται. Διαθέτει 2 περιστροφικές θύρες των 20 cm (8") για την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, καλώδιο bungee, τάπα αποστράγγισης και αρκετές εξαερισμού, κουπιά τύπου D, 4 υποδοχές ράβδων στήριξης, μορφοποιημένες λαβές στην πλώρη και την πρύμνη του σκάφους και 2 πλευρικές πλαστικές λαβές που διευκολύνουν την μετακίνησή του, στις οποίες μπορούν να αποθηκευτούν τα κουπιά.

Οι διαστάσεις του σκάφους είναι 371,8 x 88,8 x 45,1 cm και ζυγίζει περίπου 33 kg, η χωρητικότητα του είναι 2-3 ατόμων και το συνολικό βάρος που αντέχει είναι μέχρι 250 kg. Το Poseidon, αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για τις οικογενειακές αποδράσεις στη φύση και μια εξαιρετική δικαιολογία για να ασχοληθείτε με το χόμπι του ψαρέματος ή για να αφιερώσετε άπλετο χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε!


Argo-Pseidon-GR
200 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας