ΚΑΓΙΑΚ ARGO ODYSSEUS SOT 1-2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟ

249,19 €

Ένα ευέλικτο και άνετο kayak 1-2 ατόμων, από την Argo, ιδανικό για τις παραποτάμιες εξερευνήσεις!

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια φανταστική πρόταση για το kayaking, προσφέρει η εταιρεία Argo Kayak, καθώς το αβύθιστο μοντέλο Odysseus 1-2 ατόμων, διακρίνεται για την σταθερότητα και την πλευστότητά του, στα νερά της θάλασσας ή ενός ποταμού. Διατίθεται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων πράσινο-λευκό-μαύρο και πορτοκαλί-γκρι-μαύρο και ανήκει στην κατηγορία των Sit On Top kayaks προσφέροντας ιδανικές επιδόσεις.

Κατασκευασμένο από πλαστικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) και ενισχυμένο με επένδυση φίλτρων για βέλτιστη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε περιβαλλοντικές συνθήκες και στον εφελκυσμό. Διαθέτει έναν αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος του καγιάκ με καλώδιο bungee για την φύλαξη και προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων, κουμπιά τύπου D, τάπες εξαερισμού και αποστράγγισης, πλαστικές λαβές μπροστά και πίσω για ευκολότερη μετακίνηση και πλευρική λαβή για την ασφάλιση των κουπιών.

Οι διαστάσεις του είναι 315 x 78 x 34 cm και το βάρος του είναι μόλις 20 kg. Το μέγιστο φορτίο που αντέχει είναι 150 kg και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το ψάρεμα, την βόλτα και την εξερεύνηση!


Argo-Odysseus-GR
100 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας