ΚΑΓΙΑΚ ARGO ERMIS SOT ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ

241,13 €

Ένα μονοθέσιο άνετο kayak, της Argo Kayak, εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του αθλήματος.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Ermis είναι ένα εξαιρετικά άνετο καγιάκ για ένα άτομο της Argo Kayak, το οποίο είναι αβύθιστο, σταθερό και κατάλληλο για χρήση στο ψάρεμα. Έχει πολύ καλή πλευστότητα είτε επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε στη θάλασσα είτε στο ποτάμι. Ανήκει στην κατηγορία των Sit On Top μοντέλων καγιάκ και διατίθεται σε δύο φανταστικούς χρωματικούς συνδυασμούς μπλε-μαύρο και κόκκινο-μαύρο.

Κατασκευασμένο από πλαστικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) ενισχυμένο με τα κατάλληλα υλικά ώστε να εγγυάται αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistant) και στις καιρικές συνθήκες τις οποίες εκτίθεται. Διαθέτει 2 περιστροφικές θύρες των 20 cm (8") για την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, καλώδιο bungee, τάπα αποστράγγισης και αρκετές εξαερισμού, κουπιά τύπου D, 4 υποδοχές ράβδων στήριξης, μορφοποιημένες πλευρικές λαβές στις οποίες μπορεί να αποθηκευτεί το κουπί, αλλά και απλές στην πλώρη και την πρύμνη του σκάφους που διευκολύνουν την μετακίνησή του.

Οι διαστάσεις του σκάφους είναι 293,7 x 80 x 42,6 cm και ζυγίζει περίπου 21,5 kg και το συνολικό βάρος που αντέχει είναι μέχρι 150 kg. Το Ermis, αποτελεί μια φανταστική επιλογή για τους λάτρεις του kayaking και της φύσης!


Argo-Ermis-BL
200 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας