ΚΑΓΙΑΚ ARGO ERMIS SOT FULL ΜΠΛΕ-ΜΑΥΡΟ

281,45 €

Ένα καγιάκ ενός ατόμου, της Argo Kayak, ιδανικό για τις εξορμήσεις σας στην ύπαιθρο.

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ένα εύχρηστο και άνετο καγιάκ ενός ατόμου από την Argo Kayak. Το Ermis κατατάσσεται στην κατηγορία των Sit On Top μοντέλων καγιάκ και είναι αβύθιστο, σταθερό και κατάλληλο για το ψάρεμα. Έχει πολύ καλή πλευστότητα είτε επιλέξετε να το καθελκύσετε σε θάλασσα ή σε ποτάμι. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς μπλε-μαύρο και κόκκινο-μαύρο.

Κατασκευασμένο από πλαστικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) κι ενισχυμένο με τα κατάλληλα υλικά ώστε να εξασφαλίζει την ανθεκτικότητά του απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV Resistant) και στις καιρικές συνθήκες τις οποίες εκτίθεται. Διαθέτει 2 περιστροφικές θύρες των 20 cm (8") για την ασφαλή φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων, καλώδιο bungee, τάπα αποστράγγισης και αρκετές εξαερισμού, κουπιά τύπου D, 4 υποδοχές ράβδων στήριξης, μορφοποιημένες πλευρικές λαβές στις οποίες μπορεί να αποθηκευτεί το κουπί, αλλά και απλές στην πλώρη και την πρύμνη του σκάφους που διευκολύνουν την μετακίνησή του.

Οι διαστάσεις του σκάφους είναι 293,7 x 80 x 42,6 cm και ζυγίζει περίπου 21,5 kg. Το συνολικό βάρος που αντέχει είναι μέχρι 150 kg. Το Ermis φουλ, περιλαμβάνει ένα κουπί κι ένα κάθισμα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους αναβάτες που επιζητούν κάποιες στιγμές μοναξιάς, ελευθερίας και ηρεμίας μέσα στην μαγεία της φύσης!


Argo-Ermis-Sot-BL
200 αντικείμενα

No customer reviews for the moment.

3 other products in the same category:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας