Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης 6 Σταδίων Aqua Pure

149,19 €

APRO5000

Ποσότητα
Σε απόθεμα

  • 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων 100% Ασφάλεια Συναλλαγών Και Προσωπικών Δεδομένων
  • Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα Αποστολή Σε Όλη Την Ελλάδα

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Pure APRO 5000

Ένα πλήρες και αξιόπιστο μοντέλο αντίστροφης όσμωσης έξι σταδίων  με  δοχείο αποθήκευσης 11 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την καλύτερη μέθοδο καθαρισμού του νερού βρύσης. Tα έξι στάδια φίλτρανσης του συστήματος επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση έως και  97% των εξής στοιχείων :

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φοσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα,Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia, Σκληρότητα, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

Αναλυτικότερα, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα εξής έξι στάδια φίλτρανσης:

1ο στάδιο: Φίλτρο ιζημάτων APPR 5M.

Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου, υψηλής χωρητικότητας και αφαιρεί τις ακαθαρσίες, την σκόνη, τα σωματίδια, σκουριά, χώμα, λάσπη και άλλα ιζήματα.

2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο ενεργού άνθρακα APCBL 5M.

Πρόκειται για φίλτρο ενεργού κοκκώδες άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το 99% του ελεύθερου χλωρίου, φυτοφάρμακα, την κακή γεύση και οσμή, οργανικά μολυντικά σωματίδια, χημικά και κύστες.

3ο στάδιο: Φίλτρο συμπαγή ενεργού άνθρακα  PLUS AP-CTO 975.

Προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση των οργανικών πτητικών ενώσεων, των χημικών καθώς και των κυστών, έως και 0,6 micron.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα. Επιπλέον, χάρη στο συστατικό μπλοκ άνθρακα που περιέχει απομακρύνει βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδο, χαλκό, υδράργυρο, στρόντιο, αρσενικό και κάδμιο. Επιπρόσθετα, απομακρύνει το χλώριο, τα φυτοφάρμακα παρέχοντας εξαιρετική γεύση στο νερό, χάρη στο συστατικό κοκκοφοίνικα που διαθέτει.

4ο στάδιο: Μεμβράνη υψηλής απόρριψης TFC (Thin Film Composite) της VONTRON

Διαχωρίζει το 95-99,9% των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων από τα μόρια του νερού (βλ. μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο). Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.

5ο στάδιο: Φίλτρο μετεπεξεργασίας άνθρακα APIC RO

Εγκεκριμένο από την NSF, το φίλτρο μετεπεξεργασίας αφαιρεί όλες τις μυρωδιές και υπολείμματα που τυχόν έχουν απομείνει, βελτιώνοντας το ph και τη γεύση του νερού.

6ο στάδιο: Φίλτρο εμπλουτισμού του νερού με ιχνοστοιχεία και μέταλλα APIM RO

Το 6ο στάδιο προσθέτει ιχνοστοιχεία και μεταλλικά συστατικά στο νερό που είναι απαραίτητα στον οργανισμό ενώ συγχρόνως ευνοεί  την καλύτερη απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό σας.

Δεξαμενή

Το νερό αποθηκεύεται σε δοχείο 11 λίτρων. Στο εσωτερικό της δεξαμενής υπάρχει ελαστικό διάφραγμα που μοιάζει με μπαλόνι, το οποίο είναι φουσκωμένο με αέρα σε πίεση 8-10 psi. Καθώς γεμίζει το δοχείο, η πίεση του αέρα αυξάνεται και το νερό ωθείται προς τα έξω όταν ανοίγει η βρύση.

Βρύση εκροής

Το τελικό στοιχείο του Οικιακού Συστήματος Αντίστροφης Όσμωσης Aqua Pure APRO 5000 είναι η βρύση που τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας ή στο νεροχύτη.

Όλα τα συστήματα της εταιρείας μας είναι εύκολα στην εγκατάσταση και συντήρησή ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα και οικονομικά να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα μας για πολλά χρόνια.

Όλα τα υλικά φίλτρανσης των συστημάτων μας είναι πλήρως πιστοποιημένα  με τα αυστηρότερα πρότυπα (NSF, FDA ,ΙSO) , ενώ οι προμηθευτές μας αποτελούν διακεκριμένα μέλη Ενώσεων, σχετικών με την ποιότητα του νερού Water Quality Association.


APRO5000
2056 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Αφαίρεση Ιζημάτων (χώμα, άμμο, σκουριά)
Ναι, έως 0,0001μm
Διαπερατότητα μm (micron)
0,0001μm
Μεγίστη Ταχύτητα Ροής Νερού
1,1m³/h
Πτώση Πίεσης
1,5 bar
Αφαίρεση Χλωρίου
Ναι
Αφαίρεση Φυτοφαρμάκων
Ναι
Αφαίρεση Οργανικών Ουσιών
Ναι
Αφαίρεση Βαρέων Μετάλλων
Ναι
Αφαίρεση Μολύβδου
Ναι
Αντιμικροβιακή Δράση
Ναι
Ικανότητα Αποσκλήρυνσης
Ναι
Πιστοποίηση
NSF, IWA, WATER QUALITY
Κατηγορία Πιστοποίησης
NSF/ANSI Standard 42
Χώρα Κατασκευής
USA
Διαστάσεις Σύνδεσης Εισόδου-Εξόδου
1/4''-1/4''
Δυνατότητα Επαναχρησιμοποίησης
Όχι
Βάρος
5Kg
Ρύθμιση pH
Ναι
Εμπλουτισμός Ιχνοστοιχείων
Ναι
Εμπλουτισμός Μεταλλικών Αλάτων
Ναι
Προστασία Από Κύστες
Ναι
Αφαίρεση Ζιζανιοκτόνων
Ναι
Κατακράτηση αιθέρων
Ναι
Κατακράτηση Χλωροφορμίου
Ναι
Κατακράτηση Ινών Αμιάντου
Ναι

No customer reviews for the moment.

10 other products in the same category:

Ενημερωτικά δελτία

εισάγετε το email σας